Veiligheid

Life-Line-Trainingen is sponsor van Rhederlaag Games. Life-Line-Trainingen zal samen met de lifeguards van reddingsbrigade Zevenaar en Arnhem zorgen voor een veilig verloop van de waterdiscipline tijdens de Rhederlaag Games.

Life-Line-Trainingen is specialist in het voorkomen van verdrinkingen, met name in zwembaden. Speciaal voor zwembaden heeft Life-Line-Trainingen een programma gemaakt waarin zij de toezichthouders in deze zwembaden leren hoe zij verdrinkingen kunnen voorkomen en eerste hulp aan drenkelingen moeten verlenen.

Eigenaar Mike Lehnkering is opgegroeid binnen reddingsbrigade de Breuly en traint de zwemvaardigheid bij jong en oud. Mike is van origine anesthesiemedewerker. De combinatie tussen zijn klinische kennis en de vaardigheden van het zwemmend redden zorgt ervoor dat de trainingen interessant zijn voor beginnende en gevorderde toezichthouders en eerste hulpverleners.

Tijdens de Rhederlaag Games zal Life-Line-Trainingen zorgen voor de veiligheid in en rond het water. Hiervoor werkt Life-Line-Trainingen samen met de lifeguards van reddingsbrigade de Breuly uit Zevenaar en de vrijwillige reddingsbrigade van Arnhem. Later dit jaar zal Life-Line-Trainingen ook de veiligheid in en rond het water bewaken tijdens de Giesbeek triatlon.